Ačokča
Ačokča, též známá pod názvy Okurkopaprika či Divoká okurka, která svým vzhledem připomíná papriku, chutí však okurku. Může mít až 5 metrů do délky, proto doporučujeme pěstovat s pevnou vertikální oporou. Je ji možné konzumovat syrovou. Uvádí se, že její konzumace snižuje cholesterol i krevní tlak. Lze ji též tepelně upravovat.
Filtry
Plodová zelenina
Výsev / výsadba
Výsev / výsadba
Barva plodu
Barva plodu
Ranost odrůdy
Ranost odrůdy
Stanoviště
Stanoviště
Odrůda
Odrůda
BIO kvalita
BIO kvalita
97 Kč
Ačokča je teplomilná rostlina, která se hodí k polnímu pěstování, ale dařit se jí bude zejména ve skleníku či fóliovníku.
Gigantická ačokča je vzácnou odrůdou, která je určená zejména pro zkušené pěstitele. Klíčivost...
63 Kč
Divoká okurka Ačokči je jednoletá rostlina, vhodná pro polní pěstování i v našem podnebí. Rostlina dorůstá až 5 m a bohatě se větví, a proto je potřeba jí poskytnout dostatečnou vertikální oporu.
Typické jsou její...