Kategorie
- Podzimní cibulovinyČerstvé cibuloviny skladem
- Microgreen a klíčky
- Zelenina - sadbaNaskladnili jsme česnek i sazečky
-
Zelenina a ovoceSemínka vždy po ruce
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
- BIO produkty
- Okrasné rostliny
-
Travní a luční směsiSemena od renomovaných dodavatelů
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Bylinky a přírodní produkty
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
- Exotické rostliny
- Masožravé rostliny
- Stromy a keře
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové poukazy a balíčky
- Knihy
-
-
-
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
-
-
-
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
-
-
-
-
-
Řebčík královský Aurora - Fritillaria maxima -...
Česnek Globemaster - Allium - prodej cibulovin...
Rizocore - Český česnek - prodej stimulátorů - 2 g
Hyacint Miss Saigon - Hyacinthus - prodej...
Sadbový česnek Matinka - Allium sativum -...
Pivoňka Dr. Alex Flamming - Paeonia lactiflora...
Narcis Golden Ducat - Narcissus L. - prodej...
Dárkový set pro maminky - dárkový sáček zdarma
Trávník Majestic Aktiv - Kiepenkerl - prodej...
Lilie Rosellas Dream - Lilium - prodej...
Dýně Uchiki Kuri - Cucurbita maxima - prodej semen - 5 ks
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.semenaonline.cz/132-tykev
Dýně Uchiri kuri je japonský kultivar dýně typu Hokkaido.
Rostlina má bujný růst a plodí dýně o hmotnosti až 2,5 kg a velikosti 20 - 25 cm.
Dýně je vhodná i pro dlouhodobé skladování. Je oblíbená také pro svůj velký obsah železa a betakarotenu.
S předpěstováním semen můžeme začít v březnu nebo dubnu. Doba klíčení je přibližně 7 - 14 dní. Semena sejeme do hloubky přibližně 2 cm.
Rostliny přesazujeme v době, kdy již nehrozí ranní mrazy většinou přibližně v druhé polovině května.
Stanoviště volíme slunné a chráněné. Půdu můžeme připravit kompostem nebo hnojem. Důležité je udržovat ji mírně vlhkou (zalévat méně, ale častěji). Ideální spon je 200 x 100 cm.
Po sklizni plody uložíme přibližně týden na slunci nebo na vzdušném chráněném místě a necháme jejich slupku vytvrdnout, tím prodloužíme jejich trvanlivost. Poté je skladujeme na chladném místě.