BIO Ředkvička
Ředkvičky rozzáří každý zeleninový salát. Nejčastější využití mají v kuchyni, kde jsou zpracovávány převážně v syrovém stavu, ale lze je tepelně zpracovat do omáček či polévek. Nelze je dlouho skladovat. Je důležité zmínit i jejich velký obsah vitamínu C, kyseliny listové a draslíku.
123 Kč
Klíčky jsou velmi bohaté na výživné látky. Obsahují vitamíny, minerální látky, enzymy a mnoho dalšího. Jsou vhodné k přímé konzumaci nebo jako součást každého zdravého pokrmu. Má antioxidační účinky a jsou především...
62 Kč
BIO Ředkvička červená Sora je rychle rostoucí velmi raná odrůda ředkvičky, která je vhodná pro jarní i podzimní výsev.
Bulvy jsou drobné, s červenou slupkou a bílou dužinou. Mají vynikající chuť.
BIO semena pocházejí...
56 Kč
BIO Ředkvička Raxe je oblíbená odrůda vhodná pro jarní, letní i podzimní výsev.
Ředkvičky mají jasně červenou barvu a jsou velmi chutné.
Jedná se o vytrvalou odrůdu s jemně kořeněnou chutí a dlouhým obdobím sklizně....
56 Kč
Ředkvička černá kulatá je odrůda, pocházející z ekologického zemědělství dle norem EU.
Tvoří ředkvičky o průměru 8 cm.
Slupka ředkviček má neobvyklou černou barvu, jejich dužina je bílá.
Hodí se do polévek či...
56 Kč
Ředkvička Patricie je odrůda vhodná pro jarní, letní i podzimní výsev.
Plodí krásné kulovité ředkvičky zbarvené do červena.
Jedná se o vytrvalou odrůdu s jemně kořeněnou chutí a dlouhým obdobím sklizně.
BIO semena...