BIO Pór
Pór je velmi oblíbená cibulová zelenina, kterou lze za určitých podmínek pěstovat téměř celý rok. Jedná se o dvouletou rostlinu, jejíž sklizeň probíhá již v prvním roce. Vyniká jemnější chutí, než má cibule. Obsahuje velmi hodnotné minerální látky a vitaminy, zejména pak v jeho zelené části. Své místo si najde především v kuchyni, kde se využívá v polévkách, salátech či pomazánkách.
60 Kč
BIO Pór Freezo je zimní, velmi odolný mrazu.
Část ke konzumaci je dlouhá 15–17 cm.
Tato odrůda póru má tmavě zelenou barvu.
Listy obsahují řadu minerálních látek, vitaminů a esenciálních látek, které dávají póru...
72 Kč
Tato odrůda je velmi robustní, má dlouhé kořeny a vysokou úrodnost.
Plody jsou lesklé bílé barvy a jsou oblíbené zejména díky výborné chuti.
Pór je možné konzumovat v salátech, nebo vařený se sýrem či se zeleninou....