BIO asijská zelenina
BIO Asijská zelenina je známá svou krátkou vegetační dobou, a proto je možné její semínka vysévat i vícekrát do roka. Její pěstování je navíc opravdu nenáročné.
Pěstuje se zejména pro její listy, které jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály.
Nejčastěji se přidává do pokrmů asijské kuchyně, ale své místo si najde i v klasické české kuchyni.
Filtry
Stanoviště
Stanoviště
Odrůda
Odrůda
41 Kč
Hořčice Moutarde Rouge Metis je charakteristická pro svou středně ostrou chuť.
Jedná se o rychle rostoucí zeleninu, která má výrazně červené, jemně vroubkované listy a zelené stonky.
V čerstvém stavu se konzumuje...
60 Kč
BIO Perilla červená se vyznačuje skořicovou vůní a příjemnou chutí po citrónu.
Jedná se o jednoletou rostlinu, která původně pochází z Číny a Indie, kde je s oblibou využívaná v rámci tradiční medicíny pro své...
60 Kč
BIO Perilla zelená má typicky jemnou citrónovou chuť a skořicové aroma.
Tato jednoletá rostlina má původ v Číně a Indii, kde je hojně využívaná díky antiseptickým a antialergenním vlastnostem.
Obsahuje velké...